Jan
24
19

Ditka – Nasmeh življenju #213

Ne bodi kot drugi. Je razlog, s katerim je Ditka v trenutku ko sem zaslišala njeno izvedbo te pesmi osvojila moje srce. Potem sem jo imela priložnost slišati na njenih koncertih, ki so mimogrede vedno najboljša hrana moji duši. Tako nežna, tako krhka in vendar tako mogočna oseba. Ditkin glas me vsakič znova očara, popelje tja, kjer lahko uživam v neskončnih poljanah čarobnosti odeta v kanček magije. Ni skrivnost, da mojo romantično dušo v trenutku očaraš, kadar v rokah držiš kitaro in iz tvojih ust zaslišim glas, za katerega vem, da domuje v srcu. In če si ob tem še tako čudovita oseba, kot je Ditka, potem imaš moje spoštovanje za vedno.

Z Ditko sva se dogovorili za srečanje na letališču v Slovenj Gradcu. Obe sva imeli v glavi neko svojo predstavo, kako naj bi fotografiranje izpadlo, sama sem celo po poti uzrla nekaj zares krasnih lokacij, a končni destinaciji naju je pričakalo zaklejnejo letališče in kanček nelagodja, ker poleg ceste in ograje ni bilo ravno ogromno možnosti za ustvarjanje. Na levem bregu pa gozd. Na prvi pogled sicer požagan, v njem kaos podrtih dreves, a za naju raj za ustvarjanje. Brez pomislekov sva pograbili kitaro in se zapodili ustvarjanju naproti. Ditka oddaja tako pozitivno energijo in priznam, tudi v živo me ni niti malo razočarala. Ravno nasprotno. Zdaj vem, da se bom vsakega naslednjega snidenja veselila še bolj, saj mi je v trenutkih najinega druženja še bolj prirasla k srcu. Vrhunec najinega srečanja je bil, ko sem Ditko prosila, če lahko kljub nizkim temperaturam in neogretih glasilkah kaj zapoje, toliko da se ob ritmih kitare popolnoma prepusti v svoj Svet. Želela sem si namreč ujeti točno to njeno čarobo energijo, s katero se obda, kadar počne tisto kar globoko v sebi najmočneje čuti. In zgodilo se je. Trenutek nepopisno lepega je zazvenel tako mogočno, da so, prisežem, obmolknili še ptički, ki so nama delali družbo v tem magičnem končku raja v objemu krošenj, ki sva ga povsem spontano odkrili, ker naju je sem privedlo srce. Kot bi mi ta Svet resnično v pravem trenutku pripeljal na pot vse sorodne duše življenja, s katerimi lahko danes živim in uresničujem svoje sanje.

Neskončno hvaležna sem vam vsem, ki ste mi v teh dneh prisluhnili in boste skupaj z mano soustvarjali nešteto najlepših občutkov, ki nam jih, zaradi vsega kar premoremo v sebi, namenja življenje. Resnično že komaj čakam, da vam razkrijem kako dobro delo pripravljamo. Zaenkrat vam zaupam le, da bomo ob vsem, kar nosimo v sebi in nas je z razlogom povezalo, na nek način potrebovali tudi vašo pomoč. Tako je, tudi tvojo, ki zdaj to prebiraš, zato, da bomo lahko s skupnimi močmi pričarali kakšen nasmeh več na obrazih tistih, ki si tega resnično najbolj zaslužijo. In to so moji dragi otroci. Kdo točno, pa vam zaupam zelo kmalu.

Zaenkrat si v spomin le vtisnite datum 21. 03. 2019, pozno popoldne. Takrat upam, da se v dobri veri združijo srca vseh nas in naš projekt zasije v najlepšem mogočem sijaju.

Do takrat pa vabljeni k srečanju med vrsticami.

Prijazno vas pozdravljam.

Vaša, Anja.

 

TAGS: