Nedavni komentarji

  Dec
  20
  17

  Družinska fotografija

  Vedno se posebej razveselim informacije, ko me kontaktira nekdo, ki si želi družinskega fotografiranja.

  Sama namreč močno cenim vez, ki se ste med dvema osebama in je polna iskrene ljubezni, spoštovanja in vsega lepega. In ko dva posameznika, ki se čutita in ljubita postaneta starša, je njihova sreča popolna. Seveda, otroci naša življanja popolnoma obrnejo na glavo. Kar naenkrat se ves svet usmeri vanje in vse kar v srcu čutimo, se prenese na to majhno bitje, ki nam pomeni vse. Ne, nikakor ni vedno vse samo lepo, dobro in srečno. Seveda napočijo tudi prve bolečine, solze in težki trenutki. A ko ta majhna bitja polna najlepših občutkov zrejo v nas, s tisto nežno iskreno iskro v očeh, zmoremo vse. Zase. Za njih.

  Vejemite mi. To kar imate se čuti. Zame ni nič lepšega, kadar se pred mojimi očmi razigrano predate skupnim trenutkom. Otroke poskušamo zanimirati, da fotografiranje doživljajo kot nekaj posebnega. Skozi igro jim s skupnimi močmi skušamo pričarati tistih nekaj čarobnih trenutkov, katerih se bodo spominjali z veseljem.

  Morda za nekoga samo nekaj ujetih trenutkov družinice, zame zgodba. Želim si ujeti tisto nekaj več. Zavedam se namreč, da družina kot družinska fotografija nista le smeh in sreča. Sta tudi strah pred novim, trenutki, ki uidejo nadzoru, včasih celo resni prijemi in včasih tudi strogi pogledi. Pa težke besede, ki pustijo pečat in se opazijo. Razumem, da so v najboljši veri za vaše sončke, včasih nujne. In da je to kar imate, vaše vse. Spustite me namreč tako zelo blizu svojega najintimnejšega sveta, da bi težko tisto uro ne dihali kot eno. In verjemite mi. To cenim in to si želim prikazati. Vas, takšne kot ste. Saj je naš skupni cilj ustvariti vaše skupne trenutke. Četudi to poleg ljubezni ter iskrene sreče, vključuje trenutke trme, upora, resnosti, solza. Samo, da ima podpis srca.

  Zame in za vas. Najlepše darilo!