Nedavni komentarji

  Dec
  20
  17

  Fotografiranje rojstnih dnevov

  Imate občutek, da imajo vaši mali zakladi že vse in bi jim radi podarili nekaj posebnega? Praznuje vam draga oseba, pa bi ji radi podarili najlepše darilo?

  Prazovanje rojstnega dne je za vas in vaše malčke pravgotovo nekaj posebnega. Dan, ko praznujejo vse dosedanje uspehe, življenjske dosežke, skupne trenutke, najlepše občutke. Njihov in vaš najlepši dan. Spomin, na trenutek, ko ste postali eno si pravgotovo zasluži tudi profesionalno fotografiranje.

  Sama rojstni dan dojemam kot dan, za katerega sem resnično hvaležna svojim staršem. Še danes je najlepše darilo, ki sta mi ga kadarkoli podarila življenje in način, na katerega sta ljubila drug drugega ter svojo družino. V najlepši možni veri sta nas s sesrama vključila v družbo in za to jima bom večno hvaležna.

  Z velikim veseljem še danes posedemo skupaj in občudujemo tistih nekaj fotorgafij, ki so v naših albumih. Kakšni časi. Fotografija je bila takrat čisto nekaj drugega kot danes. Osebe na njej pa so ob praznovanju njihovega dne, žarele s takšno močjo, kot žarijo danes.

  Značilnost naših fotorgafiranj je, da vselej vključimo neko tematiko, izberemo vašo najljubšo barvo, v kolikor je mogoče naredimo par fotografij slavljenca v naravi, lahko pa tudi v varnem zavetju doma. Osredotočimo se na vaše občutke, skupne trenutke. Običajno se fotorgafiranje razvije v družinsko fotografiranje, vendar vedno stremimo k temu, da je vaš mali sonček v središču dogajanja. Na poljubno izbrani lokaciji, se potrudimo zanj in za vas ustvariti nekaj najlepših spominov.

  In ne pozabite. Dokler imamo ob sebi ljudi, ki imajo posebno mesto v našem srcu, je življenje eno samo praznovanje.