Nedavni komentarji

  Dec
  20
  17

  Nosečke – čudovita bitja, katerih srce bije s pospešenim ritmom ljubezni

  Nosečke – čudovita bitja, katerih srce bije s pospešenim ritmom ljubezni. Pod svojim srcem nosijo plod svoje največje ljubezni. Ko se dva posameznika tako močno čutita, da se odločita svojo ljubezen nadgraditi s stopničko bližje popolni sreči, nastopi čas za podariti življenje. Se vaša življenjska zgodba razlikuje od moje? Je pri vas do nosečnosti prišlo nenačrtovano, nepričakovano, ste se je ustrašili, nanjo nimate čarobnih spominov?

  Zabeležimo lahko vse. Vaše najlepše občutke in trenutke, kot vaše dvome, strahove in skrbi. Jutranje slabosti in vrtoglavo veselje, ob pogledu na osebo, ki jo ljubite.

  Nosečniška fotografiranja običajno potekajo na izbrani lokaciji, so podprta s tematiko in vendar si dovolimo, da zgodbi vdihnete dušo prav vi, s tem kar ste. Resnično eno izmed najlepših obdobij v življenju, vse kar se v času nosečnosti odvija pred mojimi očmi. Ženske ste zame najlepša bitja v obdobju nosečnosti. Izžarevate tisto nekaj čarobnega, kar zrcali vašo srečo, ob dejstvu, da pod srcem nosite bitje, ki vam pomeni vse. Očetje pa, oh, ko bi vedeli, kako lepo zažarite, ko s tisto iskro ponosa zrete v svoje izbranke, ki v sebi nosijo plod vaše ljubezni.

  Dovolite si ovekovečiti spomin na najlepše obdobje v vašem življenju.

  Postali boste straši. Najlepše in hkrati najzahtevnejše poslanstvo, kar jih premore ta Svet. In vendar. Vedno vredno.