Dec
20
17

Si želita ovekovečiti vsak vdih, kadar sta v bližini drug drugega?

Sta skupaj doživela že nešteto nepozabnih trenutkov, pa nimata še niti ene skupne fotografije? Sta tiste vrste par, ki opremlja svoje stanovanje in si želi fotografijo, ki bo krasila njuno steno? Sta zaljubljena in sta si zaželela fotografiranja kar tako? Bi drug drugemu rada podarila nekaj posebnega? Ali pa preprosto čutita, da si tega že dolgo želita?

Nič ni lepšega od vezi, ki je tako zelo posebna. Vajina. Drug drugemu sta središče sveta. Želita si ovekovečiti vsak vdih, kadar sta v bližini drug drugega, najlepši pogled, ki je samo vajin, nežen dotik, ki ga narekuje srce. Tisto navihano iskro v očeh, ko popolnoma pozabita name in ki globoko v vama zaneti strast. Trenutke, ko sta srečna, žalostna, jezna, vesela, nasmejana, objokana, razigrana.

Podarili si bomo izlet v neznano in si pričarali nekaj nepozabnih trenutkov. Pri fotografiranju para emocije še posebej lepo zažarijo, v kolikor jih vključimo v ambient s pridihom romantike. Kaj to vama predstavlja je popolnoma vajina stvar. Jaz obljubljam, da vajine energije ne bom zmotila niti za trenutek, da bosta le žarela tako lepo, kot lahko žari samo iskrena ljubezen.

Bodita posebna. Bodita svoja. Dovolita si biti drugačna. Bodita srčna.

Uvertura v zaročno, predporočno fotografiranje? Zakaj pa ne?

Vabljena, da se mi pridružita na potovanju na krilih ljubezni.